25 Ekim 2018 Perşembe

Citavi Programı için hazırladığım videolu dersler.

İyi günler arkadaşlar Citavi Programı hakkında hazırlamakta olduğum Videolu derslere sdevam etmekteyim eğer bu programı ince ayrıntısına kadar öğrenmek ve akademik çalışmalarınızda hızlanmak istiyorsanız videoların yer aldığı oynatma listesine abone olmanızı önerir listeye yükleme yaparken haberdar olmanızı isterim. Citavi programı akademik dünyada son yıllarda adından söz ettiren bir program. Programın kullanımı hızla yaygınlaşırken programın öğrenilmesi için hazırladığım videoları izlemenizi tavsiye ediyorum. Derslerin numarası var bu numarayı takip etmenizi tavsiye ediyorum. Listeye eklemeler yapıyorum. Sorularınız olursa videoların altına yorum birakın.


Citavi programı için hazırladığım video listesi

https://www.youtube.com/watch?v=32j3VWT9FLE&list=PLty-xcfaLVH4u3flpsZaZkbS9Sqx51fGe


Yrd. Doç. Dr. Celal Öney

Muş Alparslan Üniversitesi

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Hocam iyi günleriniz olsun. Öncelikle vermiş olduğunuz hizmet için çok teşekkür ederim. Sonrasında ise size bir sorum olacaktı. Citavi programının ücreti ögrenciler için çok yüksek geldi. Bu programı ucuz bie fiyata elde etme imkanı var mı acaba? Tez aşamasındayım; cevap yazabilirseniz çok sevinirim.

celal öney dedi ki...

değerli kardeşim program ne yazıkki ücretli. istersen zotero öğren aynı şeyler.

dirokvan dedi ki...

hocam iyi günler,yaptığınız bu hizmetler için çok teşekkürler, bir sorum olacaktı, lisans satın aldığımızda kullanım süresi var mı? aynı key ile satınalınan lisansı sürekli kullanalir miyim? yoksa her yıl lisans güncellemesi mi yapmam lazım? yanıtlarsanız sevinirim. ilginiz için çok teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Celal hocam iyi çalışmalar.siz daha önce ahlat'ta görev yaptınız mı?

Legal Translation Company in Dubai dedi ki...

A big thank you for your blog article. Much thanks again. Awesome.
English to Kashmiri Translation in Dubai

Popüler Yayınlar