28 Ekim 2015 Çarşamba

Mendeley’de Senkronizasyon nasıl olur?

Arkadaşlar herkese selam, bu dersimizde Mendeley masaüstü programında ile Mendeley online kütüphanemizde yaptığımız değişikliklerin birbirine nasıl yansıltılacağını öğretmeye çalışacağım.


Mendeley masaüstü programını açarak çalışmaya başlamadan önce bir senkrinizasyon gerçekleştirirsek iyi olur. Masaüstü Mendeley programında yaptığımız her türlü değişiklik otomatikmen online versiyonundaki hesabımıza da yüklenir. Bu sayede hem bilgilerimiz saklı kalır hem de güncel kalır. Aynı zamanda eğer online verisyonunda ekleme yaptıysak bu değişiklik de masaüstü mendeley (mendeley desktop)programında gözükür. Herşey tek tıklamaya bakar. Mendeleyin her iki versiyonuna eklediğimiz dosyalarda güncellenir. Bu demektir ki masaüstü mendeley programına eklediğim herhangi bir pdf dosyası da programın online eversiyonuna da eklenecek olup internetin olduğu heryerde güncel kütüphanemize ulaşmış olacağız.

Güncellemeyi nasıl yapacağız, çok basit aşağıdaki tuşla


Bu dersimizde mendeley’de senkronizasyon nasıl yapılır konusuna değindik. Herkese kolay gelsin


Celal öney

Gaziantep 2015


1 yorum:

Legal Translation Company in Dubai dedi ki...

Nice post! This is a very nice blog that I will definitely come back to more times this year! Thanks for the informative post.

certified translation services
Translation services in Deira

Popüler Yayınlar